KONTAKT BROJ (+385) 91 200 5001
RADNO VRIJEME

Pon - Pet 8:00 - 16:00

Author

Mi smo Valvel Aventus d.o.o.

Valvel Aventus Vam nudi izvanrednu uslugu i  profesionalan rad s klijentima što nam omogućuje izvrsne rezultate obavljenih poslova.

KONTAKTIRAJ NAS

VALVEL AVENTUS d.o.o. je tvrtka koja se bavi primarno građevinskim poslovima. Osnovani smo s ciljem obavljanja poslova na najvišoj razini po svim standardima.

Naša područja su gradnja građevina niskogradnje, pripremni radovi na gradilištu, uklanjanje građevina, ostali završni građevinski radovi te uređenje i održavanje krajolika. Dolazimo na terene na području Splitsko-dalmatinske i Šibensko-kninske županije uključujući i otoke.

Također nudimo i kompletne usluge iskopa (iskop temelja i podruma, kopanje kanala, ravnanje terena i ostali zemljani radovi ). Usluge izvršavamo i na svim najzahtjevnijim terenima, uskim i nezgodnim prolazima jer posjedujemo strojeve različitih dimenzija i veličina.

Misija i Vizija

Naša primarna misija je izvršavanja građevinskih radova s najboljim omjerom kvalitete i cijene. Zaposlili smo profesionalan i iskusan tim ljudi i uspješno izvršili niz nisko i visoko profiliranih poslova rušenja, obnavljanja i iskapanja. Uz njih smo radili i ostale usluge srodne građevini. Svakom poslu pristupamo sa jednakom ozbiljnošću i entuzijazmom

Cilj nam je probiti se među vodeće kompanije na našem području i nastaviti rad s najboljim rezultatima. Poseban naglasak dajemo na ekološki aspekt našeg poslovanja. Otpad razvrstavamo i zbrinjavamo na odgovoran i ekološki prihvatljiv način.